Uppdaterat 2015-04-16

Björn Wrandel på Brf Visan meddelar följande:

Jag har talat med en kollega som bor på Maj på Malös gata. De har gjort olika observationer av personer som antagligen har med våra inbrott att göra. Bl. a brukar de samlas med ett par bilar på kvällarna på gatan längs muren till lekplatsen på Maj på Malös gata och pokulera. De verkar alltså frekvent befinna sig i området.

En person som bor i min kollegas brf och tillika är polis uppmanar alla som gör iakttagelser att ringa polisen på 114 14 och lämna ett ”tips” eller en ”iakttagelse”, polisen är tydligen tacksam för att få in alla pusselbitar man kan, dessa kan vara relevanta i andra kartläggningar och undersökningar man håller på med, och kan därmed vara till nytta för oss.

Vidare diskuterade vi att skapa någon form av tipsforum för denna fråga bland bostadsrättsföreningarna på Platån, det är ju en fråga som berör oss alla, och tillsammans skulle vi utgöra en starkare påtryckningsgrupp gentemot polis och andra myndigheter.

Jag samlar ihop kontaktvägar från de olika föreningarna och återkommer.

Hälsningar

Björn Wrandel

——————————————————————————————————————

Uppdaterat 2015-04-08

Felanmälan angående felaktigt monterade nyckelbrytare skickad till JM. KONE skall åtgärda nyckelbrytaren vid garageporten idag, de var tvungna att skaffa någon reservdel. Man lovade att ersätta ”bonnskruvarna” med specialskruv som inte skall vara så lätta att skruva ur.

——————————————————————————————————————————

Nu har även vi drabbats av dessa skurkar som har brutit sig in i våra förråd. Det finns lås som är uppbrutna och förråd som helt numera saknar lås. Har du drabbats, vänligen gör en anmälan till polisen.

Vi har även haft ett inbrottsförsök i vårt garage. Tack vare uppmärksamma grannar avbröts det. Det finns dock stor risk att förbrytarna kommer tillbaka senare och försöker stjäla något.

Kones jour har kontaktats och de kommer att åtgärda garageporten.

Inbrottsförsöket till garaget är polisanmält.

Ärendenummer I-55-1066487-15.

Vi vill be samtliga bostadsinnehavare att hålla extra uppsikt, då det just nu härjar en brottsvåg över hela Älvstranden/Eriksberg.

Tänk på att inte släppa in obehöriga genom porten, fråga alltid vem de ska hälsa på, om du inte känner igen ansiktet.

Styrelserna för Brf Sången