Hej alla medlemmar i Brf Sången!
Hoppas ni har en bra sommar. Här kommer lite sommarinfo.

  • Rökluckan i 92:an
    Som några av er kanske sett i bl.a FB-gruppen, så har rökluckan av okänd anledning öppnats. Vi kommer att utreda vidare om orsakerna kring varför den öppnats. Vi vill också informera om att rökluckorna reagerar även på cigarettrök, så om någon vet med sig att det förekommit rökning i trappuppgångarna, så ber vi er att upphöra med det. Om rökluckorna skulle stå öppna vid regn kan det orsaka mängder av regnvatten i trappuppgången, vilket kan orsaka både fukt- och halkskador.
  • Rökförbudet från 1:a juli
    Från och med 1:a juli 2019 har en ny lag om rökning på allmän plats trätt i kraft. Denna innebär då att det bl.a kommer att vara förbjudet att röka runt lekplatser. Detta innebär att vi kommer att ha rökförbud på vår innergård. Vi kommer att sätta upp skyltar om rökförbudet efter semestern.
  • Sommarfest
    Flera av er undrar kanske om det skulle bli någon sommargrillning på vår innergård som vi tidigare haft under juni månad. Denna kommer vi istället att försöka ha i slutet av augusti. Mer information kommer att följa när vi närmar oss.

Vi önskar er en fortsatt trevlig sommar!!

Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Sången i Västra Eriksberg