Styrelsen vill börja med att önska alla våra medlemmar en bra start på det nya året. Nedan följer ett par punkter som togs upp på årets första styrelsemöte. 

 
Årsredovisningen för 2018
Fler och fler föreningar övergår till att leverera årsredovisningen digitalt till sina medlemmar. En stor andel av de tryckta årsredovisningarna läggs direkt i pappersåtervinningen. Av miljöskäl har styrelsen därför beslutat att lägga upp årsredovisningen enbart på hemsidan, när den blir klar. Mer info följer. Vi kommer dock att trycka upp 25 exemplar, som kan erhållas på Årsmötet i maj.

Vandalism uppgång 92
Någon har slått sönder rutan i porten. Händelsen är polisanmäld och kommer att utredas. Vi försöker få rutan lagad så fort som möjligt.

Vi söker en ny kassör
Vår kära kassör Elisabeth Westlund kommer under våren att flytta ifrån oss och lämnar därmed en vakant plats som föreningskassör. Elisabeth kommer att vara kvar i styrelsen fram till maj. Gillar du ekonomi, har erfarenhet inom bokföring och skulle vilja hjälpa föreningen som kassör så tveka inte att höra av dig till: kontakt@brfsangen.se.

Upplever ni problem i er bostad?
Om ni upplever problem eller om något fel inträffar, så är det SBC som ni skall kontakta för att göra en felanmälan. Får ni inte hjälp där, kontakta styrelsen via mail, innan ni tar ytterligare hjälp utifrån. Vi försöker hjälpa er så gott vi kan. Om ni anlitar tredje part utan att har pratat med styrelsen, så kommer ni att få stå för eventuella kostnader själva.

Brandgenomgång
Styrelsen kommer att gå runt i alla uppgångar och kontrollera så att inget som kan orsaka brand står i trappuppgångarna. Det har tidigare beslutats att mattor, barnvagnar och rollatorer ej får stå i trappuppgångarna. Vänligen ställ barnvagnar/rollatorer i Barnvagns-/rullstorlsförrådet.

Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Sången i Västra Eriksberg