Hej bästa Sången-medlem!

Då var det dags för en ny uppdatering från vårt senaste styrelsemöte.

 • Garaget
  Den 3 maj träffade vi åter JM för att diskutera vattenansamlingarna i garaget, där vi anser att JM har gjort ett konstruktionsfel. Vi ger oss inte, trots att vi i flera år har försökt få dem att rätta till felet.
 • Årsmötet
  Svaren till de sju inkomna motionerna finns nu att läsa här på hemisdan under fliken DokumentHandlingar enbart för medlemmar. Om du saknar lösenordet, vänligen kontakta styrelsen på kontakt@brfsangen.se.
 • Lekplatsen och gården
  Kättingarna vid gungorna har nu kortats av.OBS! Från och med 1 juli inträder en ny lag om att det ska råda rökförbud runt lekplatser. Det innebär att man inte får lov att röka på vår innergård.
 • Soprummet
  Soprören är till för plastpåsar med hushållssopor samt rör för kompost och tidningar. Grovavfall och förpackningar ska slängas vid återvinningsplatsen vid Eriksbergstorget eller närmaste Återvinningscentral (Bulycke, Tagene mfl.).

  Varje stopp eller bortkörning av skräp kostar ca 2000:-, vilket kan medföra en avgiftshöjning för varje medlem.
   

  Det är sorgligt att se att vissa personer inte respekterar våra regler i soprummet. Trots kameraövervakning, lyckas vi inte alltid identifiera/hitta ”sopsyndarna” och här behöver vi få hjälp från övriga medlemmar. Om ni har förslag på ytterligare och bättre lösningar, tar styrelsen tacksamt emot dessa. Enligt lag har vi inte rätt att bötfälla någon enskild, men man kan bli av med sin lägenhet, om man inte följer reglerna.

Hoppas vi nu blir riktigt många på årsmötet den 23 maj. Vi ser fram emot att se er!

Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Sången i Västra Eriksberg