10606617_552899648143321_8375258577833767939_nLoole Hagberg
Ordinarie (ordförande)
Uppgång 88

Genom att få vara med i vår styrelse, hoppas jag att det ger mig möjligheten att få lära känna några av mina grannar på ett djupare plan. Jag hoppas även att jag ska kunna bidra med min livserfarenhet och vill verka för en trevlig och vänlig atmosfär i vår boendemiljö. Jag har tidigare suttit i andra styrelser (AB). Är f.n. även styrelseledamot i Göteborgs estniska hus.

Tycker om att resa, umgås med familjen och vännerna, är språkintresserad och mångkulturell. Gillar att se och utöva olika bollsporter samt dansa och sjunga.

Angelica Bergström
Ordinarie (vice ordförande, kassör)
Uppgång 84

Glad tvåbarnsmamma som tycker om att umgås med familj och vänner, resa, god mat och att spela padel.

Med mitt intresse för ekonomi, min noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt hoppas jag kunna bidra till att upprätthålla den ekonomiska standard som vår förening har. Jag ser fram emot ny kunskap och nya erfarenheter när det kommer till styrelsearbete och jag vill verka för en trivsam och välskött förening.

 

Ulla Johansson
Ordinarie (vice kassör, balkonger, uteplatser, trädgårdsgruppen)
Uppgång 92

Jag vill bo i en trivsam och välskött förening med så låga avgifter som möjligt.
Är van vid styrelsearbete, tycker det är positivt och stimulerande med samarbete. Gillar att spela Bridge samt att ta promenader i vår vackra närmiljö.

 

Ida Wernvik

Ordinarie (informationsansvarig, allmänna utrymmen,
jouransvarig, felanmälningar, garageplatsansvarig)
Uppgång 84

Det senaste tillskottet till styrelsen. Bor sedan juli 2021 på Astris Gata tillsammans med min sambo och vår lilla dotter.

Jag har ett positivt synsätt till det mesta och ser fram emot att få bidra med det jag kan till en redan mycket välfungerande förening. Jag arbetar dessutom som jurist vilket förhoppningvis kan komma till användning som styrelseledamot.

Under nuvarande föräldraledighet blir det åtminstone en barnvagnspromenad om dagen med någon spännande podd i öronen och inte så mycket tid till ett annars stort intresse; böcker.

 

1929194_92045068791_589918_nDavid Holmström
Suppleant (övriga avtal, andra föreningar, försäkringsbolaget, banverket,
myndighetskontakter, skola, trafik o. dyl.)
Uppgång 94

Är en trevlig kille, som gillar att röra på sig. Tycker om att umgås med mina kompisar och ha roligt. Reser gärna bort till sol och värme.

Är med i styrelsen för mitt fackförbund (5 år), där jag även är skyddsombud. Jag tar med mig denna erfarenhet  i  vårt Brf:s styrelsearbete. Med mitt engagemang i detta arbete, hoppas jag kunna upprätthålla en god standard och förbättra samt förenkla de uppdrag som jag har fått ert förtroende att genomföra i styrelsen.

Arbetar som systemanalytiker (utvecklare) för närvarande i Göteborg Stad.

 

Valberedning: Marcus Johansson, Astris Gata 84 och Toni Koutonen, Astris Gata 92.