Då vi fått lite frågor kring båtplatserna nere i Eriksbergsdockan lägger jag upp lite info här kring detta.

Det är GREFAB som förvaltar dessa båtplatser och det är dem ni som ev vill hyra båtplats kommer skriva kontrakt med.

I samband med inflyttningen skall samtliga fått en förfrågan om intresse för båtplats och de som då hörde av sig tillbaks till GREFAB står nu i kö för dessa platser.

Vi i BRF Sången i Västra Eriksberg har tillsammans med BRF Visan I Västra Eriksberg ca sju platser till vårt förfogande. Inför nästa båtsäsong kommer GREFAB höra av sig till oss enligt rådande väntelista och förhöra sig om intresset finns kvar för en båtplats.

Villkoret för att få hyra plats är att den som står som ägare till båten också är mantalsskriven på Astris Gata och således också är medlem i vår Brf, samt att man har en aktuell köplats. Ni som ej anmällt intresse än, vänligen kontakta Katarina Lindahl på GREFAB omgående så att ni hamnat på kölistan. Detta görs enklast via mail: katarina.lindahl@grefab.se eller via telefon: 031-3332037.

Båtsäsongen varar mellan 15 April till 31 Oktober i Eriksbergsdockan och priserna för dessa båtplatser är olika beroende på storlek. Insatserna ligger på 9900kr för den minsta platsen till 18000kr för den största. Därtill tillkommer en säsongsavgift på alltifrån 3805k för den minsta platsen till ca 7-8000kr för den största platsen. Dessa platser får ej hyras ut i andra hand.

Må gott

Christine Svenson

Ordf Brf Sången i Västra Eriksberg