Hej bästa Sången-medlem!
Här kommer lite information efter senaste styrelsemötet den 11/10.

 • Taggsystemet
  Efter vårt möte med vår grannförening Visan, tänkte vi att det kanske är lika bra att ha taggsystem genomgående. Vi begärde därför in en ny offert, som vi nu ska diskutera. Priset uppgår till SEK 260.000, alternativt med brytskydd 390.000, som delas procentuellt mellan föreningarna 46 % (Visan) respektive 54 % (Sången). Det är mycket pengar, men det lär ju inte bli billigare längre fram.

  I priset ingår montering av beröringsfria läsare på befintliga porttelefonsystem i 12 entrédörrar samt soprummet.  Här ingår även montering av en ny kortläsare på nybyggd gallergrind till cykelrummet och utökat skydd med en Domekamera, som monteras i direkt anslutning på insidan av garageporten.

 • Mobilvänlig hemsida
  Den nya hemsidan kommer att fungera från och med 16 oktober – en lite modernare och mer avskalad variant. Den blir mobilvänlig och körs på den senaste PHP-versionen.
 • Varmvattensmätare
  Våra varmvattensmätare har gjort sitt och nya mätare har beställts hos Minol Mätteknik. Det innebär att Minol behöver komma in i samtliga lägenheter. Vi återkommer med mer information när det blir dags.
 • Gården
  Träd och buskar kommer att ansas troligtvis i nästa vecka.

Vi önskar dig en härlig färgrik höst!

Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Sången i Västra Eriksberg